Vårgörardags

Efter flera dagar med mulet väder sken solen i förmiddags och då får man ju tillfället i akt att lapa lite sol. Det härligaste var att man kände hur mycket varmare den var nu mot sist vi hade möjlighet att sola lite grann. Vi har ju fortfarande en massa snö kvar, men det kändes tydligt att nu är våren på gång!
 
Så när det drog in moln vid lunchtid blev det vårgörardags i köket (räcker med ett rum i taget). Att putsa fönster är inte det roligaste, men de var oerhört lortiga och då blir det åtminstone tillfredsställande när man ser den stora skillnaden.
 
Lägg sommarsäsongsgulrutiga gardiner till det och våriga färger på bordet och att solen kom fram igen när vi var färdiga, så kändes livet lite lättare.
 
 
Det blev nämligen lite tungt i livet sent i går kväll när vi fick reda på att äldsta dottern är bekräftad Covid 19-positiv. Började som förkylningskänsla i torsdags, men eftersom hon skulle åka till Sälen i helgen för en veckas semester, var hon ju tvungen att testa sig. Alltså ligger hon isolerad hemma istället för att åka skidor i Sälen. Än så länge är hon inte speciellt sjuk, vilket jag ju innerligt hoppas att hon inte blir, dock verkar smak och lukt försvunnit för henne.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0