Väder

Oj, nu var det längesedan det blev något skrivet här. Å andra sidan händer det inte mycket i livet i dessa pandemitider, den ena dan är den andra väldigt lik. En dag i veckan ett snabbt besök i mataffären och sedan den vanliga lunken här hemma. Det enda som finns att skriva om är väl vädret, vilket alltid är kul att ha noteringar om här när man vill gå bakåt i tiden för att se hur innevarande årstid såg ut för ett år sedan.
 
Faktum är ju att vi haft ett par veckor med väldigt våraktigt väder, snödjupet har sjunkit från 6 dm till ca 2 dm. Toppade den 25/2 med 9 grader. När "värmen" och solen kom och snön började bli grävbar ägnade vi två dagar åt att skotta fram vår fikahörna och kunde en fredagseftermiddag säsongsinviga den med ett glas rosé i solen.
 
 
 
I fredags, en vecka senare, satt vi där igen, skillnaden syns.
 
 
Det bästa är att det varit ungefär lika fint väder uppe i stugan, så vi har känt oss ganska säkra på att inte behöva åka upp och skotta taken där igen. Tills häromdagen, när prognosen för slutet på den här veckan lovade 4 dm snö igen, både här hemma och där. Som tur är har de idag tagit bort den mängden nederbörd. Håller tummarna att de inte lägger tillbkaka den.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0