Snöoväder igen

Under gårdagsdygnet var det dags igen, fast värre än förra gången. Inte kanske för oss, vi var beredda på strömavbrott men det blev inget, men i trafiken var det totalt kaos. Lastbilar som körde fast, som körde i diket, och orsakade milslånga köer. Vi hade varit kloka och handlat mat för en vecka i tid och behövde inte ge oss ut.
 
Större mängder snö än förra gången, som blev blötare och blötare, för att på kvällen övergå i regn. Det var väl då som en viss oro infann sig för tyngden på taken. Samtidigt kan man inte göra någonting åt det, bara att hålla tummarna.Som tur var regnade det såpass rejält att det en del rasade ner från vårt hus och på de andra byggnaderna har det sjunkit ihop till nivån det hade innan ovädret, likadant snömängden på marken är tillbaka där den var. Så här såg det ut
 
 
 
 
 
 
 
 
Som motvikt mot vintern kändes det väldigt bra att ha satt de första fröerna för året. Åtta stycken små tomatfrön, fyra i varje kruka. Ska bara ha tre plantor, men man vet ju aldrig hur många som tar sig, så lite marginal är bra att ha.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0