Småsakernas glädje

Av någon anledning blir alla set av påslakan vi har utslitna ungefär samtidigt. Vi går runt på tre uppsättningar och under det sista året har alla tre fått bytas ut.
 
Lite kul är det ju också såklart, att förnya sig, de har ju ändå varit med ett antal år, och en del blir man ju lite less på. Samtidigt kan det vara lite frustrerande när man upptäcker att nu MÅSTE detta bytas ut och så ska man snabbt hitta ett nytt som man orkar leva med några år.
 
Det första setet vi köpte blev ett sådant, inte fult, men inget wow heller. Det andra var riktigt snyggt och det tredje, som kom häromdagen, var definitivt ett WOW!
 
Färgåtergivningar på bilder kan ju var olika bra, och när jag hittade detta var grundfärgen bra, men när jag fick hem det var det bara såå mycket snyggare än på bilden. Ska säga att min bild här faktiskt stämmer med verkligheten.
 
 
Beige botten sa sidan jag beställde ifrån, guldfärgat säger jag. I och med att det är satin, så gör  glansen att det känns guldfärgat. Stället jag köpt från är Nolhaga Hem, det var även där jag hittade det förra, i nån slags plommonvinröd fin färg.
 
Visst är det lite roligt att något så simpelt som ett snyggt påslakanset kan göra ens dag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0