Fadder

Jag är ingen fotograf, men en del bilder jag tar tycker jag  blir hyfsat bra och en del har jag till och med fått beröm för, vilket känns roligt. Det har ju gjort att ett visst intresse ändå finns för att fota, och en önskan om att bli bättre.
 
En som är duktig är däremot äldsta dottern Kim, som till och med har fått flera bilder sålda genom ett galleri. "Vardagsbilder" tar hon med mobilen, annars är det en bättre kamera och stativ hon använder. Är någon nyfiken på hennes bilder hittas hon som Fotograf Kim Sandberg på Facebook och Instagram.
 
Nåväl, jag använder mobilen, som inte ens är en speciellt ny sådan. Tills nu. Kära maken har tjatat om att jag skulle låna Kims gamla kamera, som hon har vuxit ur, och sedan i julas har jag tagit hand om den. Tyvärr är inte mitt tekniska intresse så stort, men jag tänker att ju mer jag använder den kanske önskan om att lära känna den ännu bättre kommer? Så att man orkar läsa bruksanvisningen.....
 
 
De senaste dagarna har vi haft soligt och fint väder, men kallt. Ett bra tillfälle att ge sig ut med min fadderkamera alltså, frånsett kylan som gör att det bara blir ett par bilder i taget.
 
 
Räven hade varit på besök under natten och grävt på olika ställen efter sork.
 
 
 
Spireahäcken är nästan helt dränkt i snö.
 
 
Det jag helst skulle vilja få möjlighet att fota är norrsken, det blir ju nästan ingenting med mobilen. I går kväll fick jag veta att det fanns goda chanser för det, men är inte beredd att sitta uppe halva natten för att kanske få se det. Dessutom hade vi -23, så det var nog lika bra att gå och sova....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0