Bedrövlig helg

En riktigt bedrövlig helg har vi haft; vi skulle ju få besök av de tre stora barnbarnen och vi släpade sängar från garaget och bäddade soffor, handlade och fixade. Och så på torsdagseftermiddagen fick vi veta att Ebba fått gå hem från skolan eftersom hon hade ont i hals och huvud och lite feber.
 
Det är där kvalen kommer in, ställa in eller hoppas att hon "bara" har en vanlig förkylning? På fredagen var läget oförändrat och vi var tvungna att ta ett beslut. Herregud så svårt det var! Samtidigt ÄR vi rädda för den här lömska smittan, som slår så väldigt olika och vi visste också att det fanns fall av Covid på hennes skola, så egentligen fanns det bara ett beslut att ta. Men sååå tungt det var, tårarna rann mest hela den dagen. Sen visade det sig att hon på lördagen var ganska pigg, men då var det ju försent, och ingen garanti ändå för att det inte var Coronasmitta heller.
 
Desto roligare idag då när sonen hörde av sig och frågade om vi ville komma till dem på fredag, det blir bara en natt, men allt är bättre än inget. På lördagen åker vi sen till Väsby och tar in ett par nätter och får umgås det fjärde lilla underket.
 
Nu håller vi alltså verkligen alla tummar och stortår att ingen inblandad blir sjuk......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0