Från vinter till bikini

Inne på sista dagen här uppe, i morgon åker vi hem.Stor vädervariation har det varit, i tisdags på väg hem från stan och min kroppslagare började det snöa och temperaturen föll till en ynka plusgrad, då kändes det ordentligt deppigt.
 
Dagen efter kändes livet lite bättre när vi äntligen fick fibern indragen och igångsatt! Ingen prydnad kanske i köket, men det får man ta.
 
 
På torsdagen började värmen smyga sig på och vi fick vår första grillkväll och kunde sitta ute. Dessutom hade den nya grillplatsen iordningställts tidigare på dan.
 
 
 
Igår toppade välmåendet under en klarblå himmel i bikini i solen hela dan, som sedan avslutades i bastun med årets första dopp i sjön. Rekordtidigt för oss, bara fem dagar efter den sista isen försvann från sjön. Och ja, det var kallt.
 
Så summa sumarum har ju livet varit bra här, men lite lurad på våren känner man sig när man tänker på att det bara är en månad kvar tills det vänder. Jag vet att man inte ska tänka så, men det slog mig en natt i veckan när jag inte kunde sova och var ute och tog den här bilden halv tre på natten. Ingen vacker vy, men ljuset!
 
 
Dessa bilder är lite bättre och från en kväll när himlen blev sådär vackert gul.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0