Vårvinter eller bara vinter?

Både idag och igår har vi haft strålande solsken och några minusgrader. I går kunde vi inte njuta av vädret, för då var det dels tandläkarbesök och en del saker som behövde inhandlas på stan.

Men i morse när vi såg prognosen för de närmaste tre dagarna och även kommande vecka insåg vi att nu jäklar, ska vi fånga dagen! Så det blev först en skön promenad i solen och sedan satt vi och lapade sol en timma i vår lilla läade kaffehörna, men drack inte kaffe, utan unnade oss annat! Ljuvligt!

 
 

Upptäckte att krokusarna också har förstått att det snart är dags!

 

Sen var det ju då resten av veckan…Det sägs ju att det ska komma sju bakslag innan våren kommer. Undrar nu bara när man ser den där prognosen, kan man räkna dessa tre snörika dagar som tre bakslag? I så fall kommer vi att vara uppe i fyra efter dessa, vi fick ju ca fem centimeter förra helgen. Eller är det så att det är antal lågtryck? Tror jag bestämmer att det är antal snödagar!

 

 

Känns så fruktansvärt onödigt med 3 decimeter snö nu igen!

När vi nu pratar inomhusväder så har jag parallellt med hallprojektet lite andra projekt på gång, det här tyget har börjat arbetas med. Tycker att det är ett härligt somrigt mönster och tillika färgställning. Blir det lyckat kan det komma en bild.

 

 
Ett stickprojekt är färdigt, ett annat stickprojekt är pågående (också med vår i tanke), samt ett virkprojekt som ska få sin plats här hemma. Inga problem att få dagen som pensionär att gå!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0