Nyårsvecka i stugan

Det sista jag skrev i förra inlägget var ”gott liv”, och det har vi här uppe i stugan, men det är också ett förkylt liv. Kim och kära maken var först ut och blev dåliga i lördags när vi åkte hit upp. Sedan smittade de mig, så jag har min peak nu. Å andra sidan spelar förkylning inte så stor roll när man inte ska bli frisk i tid för att kunna gå till jobbet längre. Å andra sidan hade vi ju tänkt hinna jobba lite på nya lilla rummet/förrådet, men det orkar vi inte.

Men ett gott liv har vi väl ändå haft här; när vi kom hit låg ju inomhustemperaturen på 11 grader, som vanligt. Kim kläckte den briljanta idén att vi behövde en Irish Coffe och så fick det bli!

 
På söndagen rasade det ner ett par decimeter snö, vilket var väntat, men det lilla underverk som naturen skapade åt oss, var inte väntat.
 
 
 
 
 
 
 

Nej, det finns ingen chans att någon inifrån eller utifrån skulle ha kunnat fixa det, inga grannar runtom, vi själva inomhus hela tiden. Vi tog det som en liten hälsning.

Så en stilla, med tanke på att vi alla var förkylda, nyårsafton med god mat och lite cava att skåla i. Inga fyrverkerier, men Kim fångade till sin stora lycka ett vackert norrsken.

 

Igår placerade vi Kim på tåget hem igen och stannar kvar själva några dagar till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0