Mys-och njutvecka

Vi bestämde ju redan förra året när vi var tvungna att åka upp till stugan för att skotta taken, att vi i (pensionärs)framtiden skulle lägga in en vecka i februari och unna oss en titta-till-och-njuta-vecka. Nu är vi här!

Kom upp i går strax efter lunch och fick pulsa oss fram. Det har töat här, precis som hemma, men inte lika mycket. Kanske en halvmeter snö, och mycket har släppt från taken, men inte allt.

 

Skönt att se att allt är som det ska, den nyinglasade vertanen framför allt. Rejält stöttad, för att klara rejäla snömängder.

 

Inga problem med vatten heller, allt funkade som det ska, så såklart blev det bastu också! Men innan dess fick vi några fina naturvyer. Först ångade det från sjön när nattkylan kom, efter att solen legat på där under dagen,

 

sedan kom supermånen upp. Såg först senare att det faktiskt var en supermåne, vi reagerade bara på att den var så himla stor!

 
 

Sedan blev natten lite tuff, det blåste ca 20 m/sek och det dånade och dunsade i väggen mot norr, där vi sover. Blåsten har hållit i sig mest hela dagen så snön drev igen vägen för oss. Men åter, tack och lov för snöslungan och kära maken som slet med den!

Vad jag gjort? Kvistlackat dörren till klädkammaren….


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0