Härligt töväder!

Efter ca halva veckan i stugan vände vädret och vi fick plusgrader, som högst +8. Låter kanske inte så mycket, men oj, vad det töade! När vi åkte hem hade snön sjunkit ihop rejält, det var vatten ovanpå isen på sjön och all snö rasat ner från taken, sånär som på nån klutt här och där. Väldigt, väldigt skönt! Nu vet vi att även om/när det kommer mer snö, så lägger den sig på snöfria ytor istället för att bygga på redan befintliga mängder.

 

Och så hann vi långt med nya lilla rummet bredvid vårt sovrum, nu är det bestämt att det ska bli ett arbetsrum. Har ju ofta med mig symaskinen upp och skönt då att slippa röja köksbordet när det ska sys och ha ett arbetsrum för det och annat.

Tapet på plats och fönster och dörr nästan färdigmålade.

 
 

Hemma nu igen sedan igår och här har det verkligen töat ordentligt! Så pass att kära maken kunde tvätta bilen på gårdsplanen!

 

Hallen här hemma har också närmat sig färdigställande. Det vi ska börja med nu är räcket som ska sitta runt ”hålet” till undervåningen. När det är klart ska själva trappan slipas och målas om.

Några detaljer vi är extra nöjda med är klossar som både pryder och gör att man slipper gera taklister i besvärliga hörnor. Framför allt i den hallen är det väldigt få vinklar och väggar som är raka, då är de här klossarna perfekta. Skönt också att ha fått tillbaka ledstång i trappan!

 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0