Pensionärslivets framsida

Alltså, det här med att vara pensionär är så skööönt! Särskilt när det är sådant väder vi haft nu sen ett antal dagar (erkänner att jag inte har koll på hur många, dagarna som pensionär flyter liksom ihop...). Snö finns fortfarande kvar, men högarna krymper och mer och mer av gräsmattan kommer fram.
 
 
 
 
Vi har inte haft några jättetemperaturer, men det har stegrats lite dag för dag och i vår solhörna blir det nu hett! Såpass att man kan lätta på klädseln till shorts och linne! Faktiskt inte bara när man sitter där, idag har termometern passerat 10-gradersstrecket och i morgon lovas det 16!
 
 
Även fast vi fortfarande har rejält med minusgrader på natten kunde jag inte låta bli att köpa penséer igår. De tål ju en del minusgrader och jag lägger nog över lite fiberduk i natt.
 
 
Eftersom det inte ännu går att göra så mycket annat utomhus ännu, så har vi rejält lata dagar nu i solen. Det som finns att göra är att gräva bort upplogat grus i snöhögarna på gräsmattan, sola, plantera penséer, sola, plantera om purjosådden (oj, det blev 45 stycken!), och så sola en stund. Good life!
 
 
Nu ljög jag lite, kära maken har nog jobbat lite mer; dragit el till snickarboa, kapat lite ved, lagt på sommardäck. Men inget av det hade ju jag kunnat göra - eller ens hjälpa till med! Så ja, han har också solat!!!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0