Godsaker

Härligt sensommarväder har det varit både igår och idag, ca 23 idag faktiskt. Det gäller att njuta så länge det går! Njuter gör man ju då bäst genom att stå och måla? gärna på skuggsidan? Nej, vi har inte gett oss tid att sitta i solen, å andra sidan har vi ju fått sanslöst mycket sol denna sommar. Utan vi målar. Vill så gärna hinna klart med traktorgaraget och kunna pricka av det projektet i år i alla fall (trodde vi skulle gjort det förra året...) Några foder kvar och, värst av allt, vindskivorna på framsidan. Det är nog ca 5 m dit upp. Kanske, kanske kära maken klarar att ta sig upp på taket och ligga på magen och måla dem....
 
Ett projekt som vi idag kan kalla avklarat är den nya lilla toan. Nu finns både spegel, el och därmed fungerande lampa på plats. Däremot så är där annu bara innerväggar, ytterväggarna få höra till hallen. Känner mig VÄLDIGT nöjd med den här lilla faciliteten!
 
 
 
Känns bra också att kunna återanvända spegel och lampa som fanns i badrummet före renovering. Där passade de inte in efteråt, men här perfekt.
 
När kära maken lade arbetet fick han i avslutningspresent en flaska Moet et Chandon från sin största uppdragsgivare (de skickade den faktiskt på posten och vi fick den i brevlådan - hel!). Vi bestämde att den skulle knäckas den 1 september, då vi dels firade 26 år som par, samt att det är då han faktiskt börjar ta ut pension. Så det gjordes i solskenet igår:
 
 
 
 
Och bilen då? Jo, den hämtade vi i torsdags och det kändes ändå väldigt nice att få tillbaka sin egen. Vi hade sådan tur (faktiskt) att vi hamnade i ett riktigt skyfall på vägen hem. Dan därpå var vi ju såklart ute i bilen och kollade och kände på alla mattor, väggar och tak efter fukt. Men hittade ingen! Så ja, kanske lyckades de! Nu vågar vi nog följa vår plan att åka söderöver i veckan som kommer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0