Vertan och walk-in-closet

Idag har vi äntligen fått fönster inmonterade i vår vertan (korsning altan/veranda)! Det blev så himla bra och det ska bli så roligt i vår när man kan börja dra full nytta av den! Nu under hösten tror jag nyttan av den kan vara att värmen in huset behålls bättre när vi har en vindbarriär mot sjön och nordvästvindarna.

 
 

Alla fönsterpartier är skjutbara i båda riktningarna för att kunna ha öppet eller stängt efter hur sol och vind ligger på, det är kommer att bli sååå bra i sommar!

Vi har ju byggt om en hel del i våra båda hus här de senaste åren. I höst fortsätter vi med att införliva ett förråd som ligger inne i det ena huset, fast har ingång från utsidan av huset. Det har blivit ett rent skräpförråd, där mycket som borde slängts har fått hamna.

Nu har dörren utåt ersatts med ett fönster och en dörröppning tagits upp från vårt sovrum. Det kommer att bli en stor, rejäl walk-in-closet, där vi verkligen får möjlighet att noga prova vilket outfit som för dagen är bäst; de grå eller svarta gamla joggingbrallorna, den gråsolkigt vita eller den urtvättade småtrasiga blå t-shirten?

Nej, ingen walk-in-closet. Det vi började prata om var förråd, såklart. Å andra sidan växer familjen och kanske får det bli ett litet sovrum där i stället? Vi får s

 

 

 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0