Kanonhelg!

Hemma igen efter en (dryg) helg i storstadstrakterna. Åkte ner i torsdags, parkerade bilen hos Kim och tog oss sedan till Stadsgårdskajen för en Ålandskryssning. Nu har vi ju möjlighet att åka lite när vi vill, och det såg ut som de på båten återgått lite till den sortens torsdagsutbud de hade för några år sedan. Det visade sig stämma, Greatest Hits från 60-talet och framåt, ju senare på kvällen desto nyare hits; till slut kom till min glädje även Despacito!

Ordentligt ös på musiken, så till den milda grad att jag dansade sönder min ena sko. De har förvisso hängt med i väldigt många år, mina dansskor, och jag ska väl vara glad att de gick sönder när vi nog ändå kände oss klara för kvällen. Ändå blev det så att på vägen ut blev det ett par danser ståendes i princip stilla, bara för att låtarna var för bra för att hoppa över!

 

Övernattning med middag hos Kim på fredagen. Vickie, Saša och lilla Ellie/Ezzie kom också och vi passade på att fira att de fått sålt sin lägenhet. Om ca fyra månader flyttar de in i sitt nybyggda radhus.

Ezzie var nöjd och glad i flera timmar tills hon plötsligt insåg att hon fått nog av olika famnar och vakentid och högljutt talade om att hon var rejält trött. Snudd på gränsen till övertrött, men till slut somnade hon på soffan, utan allt för mycket lidande. Här i ett snack med sin far tidigare på kvällen

 
 
 

 På lördagen var det dags för Skokloster. Ebba skulle på födelsedagshallowendisco hos en kompis och blev så himla bra sminkad av sin mor.

 
 

 

 Sedan som vanligt god mat och mycket och sent snack. En riktig kanonhelg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0