Extra roligt-grejer

När vi byggde det nya traktorgaraget för ett par år sedan och kunde flytta traktorn dit, från ”traktorcarporten” den dittills stått i föddes tanken på att kanske kunna bygga in den carporten till en snickarbod.

Vi visste ju att lagårns år var räknade, och det var ju på logen där vi dittills haft alla maskiner som används vid olika byggnationer o. dyl.

När lagårdstaket så rasade in av de stora snömängderna i påskas blev läget akut. Maskinerna flyttades ut medan det kunde göras hyfsat säkert samt att övrigt som var nåbart också togs därifrån.

Kära maken har jobbat på snickarboa när det funnits tid i vårt späckade pensionärsliv; byggt ett golv, satt in fönster, regelverk för väggar och brädat in. I går kunde vi säkra projektet med att äntligen få in dörrar där. Så skönt att få skydd för regn och snö, framför allt för de maskiner som redan står där. Extra roligt är, återigen, att kunna återbruka; gamla entrédörren till stugan och den gamla entrédörren hit. 

 
 
 

Extra roligt är också att vi i morgon får besök av lilla Ezzie/Ellie och hennes föräldrar. Det ska bli sååå roligt att få ha dem här. Den lilla juvelen är ju inte så mobil än så länge, så i stället för att använda resebarnsängen så använder vi den gamla växasängen. I hoptryckt läge blir den perfekt att ställa hennes babynest i för natten. Kunde inte låta bli att rigga upp allt redan i dag för att se om det skulle funka. Tror det till och med blir bra.

 

 
 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0