Olika sken

Vi har haft ännu en solig helg och dessutom sluppit att skotta snö! Bara en sån sak! Faktiskt har jag tagit mig några lediga stunder och suttit i solen ute på trappan och njutit. Igår var det flera minusgrader, men idag har vi faktiskt haft 4 plus! Alltså töar det lite grann. Så otroligt glad då för att killarna vi hyrde in för att skotta hustaket var här och gjorde ett bra, proffessionellt jobb med selar och livlinor.
 
Kände en sådan otrolig lättnad när det var klart, så jag fick ett litet bryt. Det var faktiskt ganska ångestfyllt efter sista snöfallet, och speciellt när jag var ensam hemma en natt. Men nu känns det tryggt!
 
Men mindre snö på taket ger ju mera snö på marken, så nu är det inte mycket till sikt från köksfönstret och detsamma gäller en del andra fönster också. Men som sagt, har det hellre på marken än på taken!
 
Under helgen har tydligen chanserna för norrsken varit stora, så jag har hållit uppsikt utåt. Tyvärr så blev det inga spektakulära norrsken här, bara några avlägsna små "teasers". Möjligt att de kom senare på natten, men så nördig är jag inte att jag sitter uppe hela natten om utifall att!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0