Vinterpromenader?

I går tog jag tag i ett av mina pensionärslivslöften till mig själv; promenera! Det blev ingen lång sådan, de -8 som var i går tillät inte det. Framför allt var det fötterna som blev isbitar, trots att mina boots är av kraftigt skinn och har äkta lurv på insidan. Alternativet jag har är ett par rejäla kängor som jag använder här hemma när det skottas snö och liknande. De har en värmande lös innersko som gör att man tex kan stå i en skidbacke och titta på barn som åker skidor, som häromdan, men de är för tunga att promenera i.
 
Så när jag var i vårt inköpsmecka i stan i dag för att skaffa träningskläder för att infria mitt andra löfte till mig själv - yoga, så passade jag på att titta efter något varmt och ändå lätt att ha på fötterna. Allra käraste Vickie investerade i ett par väääldigt snygga Uggs häromdagen, som också såg varma och bekväma ut. Inspirerad av hennes bild på dem letade jag något liknande och hittade dessa:
 
 
Inte Uggs utan Polar Cat, men kändes väldigt sköna och varma. Vickie har alltid satt utseendet före bekvämligheten, men nu när hon jobbar med skor tror jag hon fått en lite annan syn på saken. Hur som helst så tyckte hon (helt rätt) att det var lite vuxenpoäng på att köpa dem och jag är ju inte sämre och vill ha lite ungdomspoäng på mina!
 
Vet dock inte när nästa promenad blir, hade tänkt i morgon men i morse stod termometern på nästan -20 och det verkar bli ungefär detsamma i morgon. Helt klart för kallt att ge sig ut!

Kommentarer
Postat av: Vickie

Det ena behöver inte utesluta det andra, dina var snygga och ser varma ut! Absolut ungdomspoäng :) puss

Svar: Tack älskling! :)
Tina Eriksson

2018-01-10 @ 20:10:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0