Snöänglar

Dagarna är intensiva med tre små barn i huset, ja och deras föräldrar också såklart. Intensivt och väldigt roligt har det varit, men nu är vi ensamma igen.
 
De ville ju byta ut det tråkiga regniga vädret med barmark/lera hemma och få lite vinter. Vinter fick de, det vräkte ner ett par nya decimetrar de första dagarna de var här. Men de tyckte det var jättekul att leka i snöhögarna, det var snöbollskrig, byggdes snögrottor och åktes pulka både i backen och efter fyrhjulingen.
 
 
 
 
 
Ett av våra köksfönster sitter ganska högt på väggen, en bra bit mer än två meter över marken. Snacka om att jag blev förvånad när jag såg dessa två titta in genom fönstret!
 
 
 
De klättrade upp på snöhögen utanför! Det är då man vet att det är FÖR mycket snö!
 
I går var vi i den lokala slalombacken. Den som vi trott inte var så mycket att ha. Det var den visst, en riktigt bra anläggning med flera fina backar och med en bra barnbacke. Sonen med familj firade jul i Sälen, men bedömde den här som bättre. Både han och barnen hade en riktigt bra dag där och det var så roligt att se hur stolta tjejerna var över sina åkkunskaper. Vi hade klätt oss ordentligt, men efter nästan fem timmar var vi ganska nedkylda och barnen trötta och nöjda.
 
 
Och så lilla solstrålen Nora. Nöjd och glad och jollrar och leker tittut. Kände igen oss sedan sist, vilket värmer en farmors hjärta!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0