Insnöad yoga

I söndags kväll tog jag mod till mig och tryckte på knappen "köp", och köpte därmed ett tvåveckors prova-på-kort till yoga. Obegränsat antal tillfällen att utforska i två veckor och klasser på dagtid. Perfekt.
 
Måndag förmiddag var jag där och det var bra, ett kundalinipass. Inte jättemycket fysiskt (men ändå träningsvärk i magen) utan fokus på det meditativa. Perfekt att gå på onsdag, idag, igen.
 
Sen kom stormen måndag kväll som stegrade under tisdagen. Såklart var kära maken på arbetsresa, så jag var ensam hemma. Lite svårt att somna när man hör hur vinden dånar i huset. 
 
Vi vet ju att det egentligen är fel tid på året att riva innerväggar som vi gjort i hallen som vi renoverar, men det fanns inget val. Kan ju säga att det märktes under stormen, på flera ställen blåste det nästan rakt in. Var uppe på toa på natten och passerade då ett sådant ställe, så tjugo i tre på natten stod jag och försökte dreva in tygtrasor där det blåste in som värst.
 
Det snöade inte lika mycket som befarat under stormen. Inte förrän tisdag kväll och natt.... som sen har fortsatt hela dan i dag. I kombination med den hårda vinden var en del drivor säkert 40 cm på vår väg. Så det blev ingen yoga idag. Ingen promenad heller, har alltså ännu inte fått testa de nya fina bootsen.
 
Är så less på snöandet nu, visst kan det se exotiskt ut med tre meters drivor, men det för med sig risker också. I trafiken, radion spottar ut rapporter om olyckor och stillastående lastbilar hela tiden. Men även för våra byggnader, när man inser att vi måste få ner snö från taken. Ett slitsamt jobb, samt att det finns tak som vi helt enkelt inte kommer åt. Där har vi försökt staga upp extra stöttor och hoppas att det räcker.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0