Rasande fart

Såklart har det kommit mera snö, ca 1,5 decimeter trillade ner i går. Hyfsat blöt snö och nollgradigt. När jag satt i min ensamhet i går kväll framför TV:n kom lavinen. Det låter nog precis likadant som en lavin, som mullrande åska och så ser jag snön från taket ovanför rasa ner utanför fönstret. Det är såna mängder, så dels ser man täcket under ett par sekunder innan det rasat förbi och dels känner man hur huset gungar till när tyngden släpper. Inte alls angenämt!
 
Tövädret har fortsatt idag och jag har fått skotta mig de vanliga stigarna till garaget, vedbon och lagårn. Ovanpå detta var jag tvungen att skotta undan den del av lavinen som täckt igen gången upp till logen.
 
 
 
I natt ska det bli minusgrader igen och då fryser allt ihop och sen går det inte att få undan det. Så dagens gympass fick min rygg, det känns! För på logen måste vi ju kunna komma upp, där finns ju alla sågar och liknande som vi behöver för att kunna bygga vidare på toaletten och hallen.
 
I helgen som var fick faktiskt toan sina väggar och även panel och gips på insidan, och i går och idag har jag kvistlackat, grundat och gjort en första riktig strykning. Så det har gått med en rasande fart.
 
 
 
 
 
 
Färgen har svårt att återges rätt på bild, här ovan ser den lite rosa ut. Det är den inte, den är faktiskt rent pissgul. Ville ha den gula i tapeten, men svagare. Vet inte om jag lyckats eller måste hitta nån med liiite mer gult i. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0