Kvalitetshelg med (såklart) snöskottning

I veckan fick vi en glad överraskning; Kim och hennes kamera ville umgås med snö och ville därför göra långhelg hos oss! Klart de fick!
 
Som en del i umgänget med snö ville hon hjälpa oss med skottningen, såklart hon fick det också! Det blev alltså en snöskottarhelg igen, fast den här gången inte den akuta skottningen som förra helgen. 
 
Så hon och jag har jobbat ganska hårt med snön, tror hon fick rejält med träningsvärk! Oerhört skönt att bli av med sådan snö som annars, tyvärr, nog hade fått vara kvar. Överhänget på garagetaket fick vi ner.
 
Bild lånad av Kim.
 
Ca en halv meter hängde ut över kanten och och i  fredags när solen töade upp isen på och i snön, gick det lättare att få det att lossna, än när jag försökte förra helgen. 
 
I går skar vi av uppe på taket så långt vi nådde med vår taksnöskrapa. Det finns ingen möjlighet att få bort allt ända ner till plåten, det är för mycket is, men det som är borta, är borta!
 
 
Fortfarande med energi kvar, gav hon sig sedan på att skotta framför släpvagnsporten.
 
 
Så oerhört skönt att ha fått bort även detta, för till veckan ska det ju komma mer snö......
 
Förutom dessa träningspass har vi njutit av hennes älgkött, sjungit karaoke och framför allt; pratat en massa. Kvalitetshelg, med andra ord!
 
Kära maken gav oss några handtag med snön också, men mest har han hållit sig inomhus och fortsatt bygget av lilla toaletten. Återkommer om det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0