Olika mys

I helgen hade vi finbesök igen, den här gången de större barnbarnen. Så himla roligt och mysigt, men tiden går ju så fort, man tycker vi har hela helgen på oss, men verkligheten är ju fredag kväll till söndag lunch. Men tokmycket bättre än inget!

En hel del kul hanns med utomhus också, barnens mc-tokiga far har köpt en minicross och hos oss finns ju stora ytor att köra på. Ebba var jätteduktig på att köra den och blev tuffare och tuffare, fick in tekniken att lägga ner den lite i kurvorna och ha en stabiliseringsfot i marken.

 

En julgran ville de ha med hem också och såklart tyckte tjejerna att det var roligt att få hitta, ta ner och släpa hem den. Släpade hem den gjorde de faktiskt alldeles själva, tillsammans och utan minsta osämja.

 
 

Nora är lite för liten för skogen och stannade hemma med mamma. Men den lilla tjejen har vuxit på sig och har börjat prata hyfsat förståeligt, mycket mer än när vi träffades för bara några veckor sedan.

När de åkt på söndagen packade vi också ihop oss och åkte upp till stugan. Snöfritt här också fram till igår, när det kom en hel del snöblandat. I natt hade det samlat ihop sig och det ligger en decimeter och späder på julstämningen.

 

 

 
 

 Tanken är att vara här en vecka, men prognosen hemma för nästa helg visade på att det skulle rasa ner 50 cm snö, så vi får se. Det kan ju ändra sig, men håller det måste vi åka tidigare, så vi dels kan ta oss fram och dels kan ta hand om det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0