Sensommarlunk

Hemma igen. Haft ett par sköna veckor däruppe såklart, men utan den värmen som var, vi missade ju de sista riktigt varma dagarna. Tror vi hade en dag när det var tillräckligt varmt för att bada, men med fel vind (sydlig, ytvattnet blåser från oss) var det lite väl kallt.  Men såklart bad efter bastun!
 
Dagarna flyter liksom ihop när livet går i en jämn lunk sådär, en skön lunk, och dagarna är varandra ganska lika. Det handlar inte om att inte göra något, för olika projekt står på agendan varje dag. Garagefönstret krävde tex en akut insats. Kittet hade släppt och vatten trängt in på träet, som inte mådde bra, så fönsterrenovering stog på min att-göra-lista. Tog toafönstret också när jag ändå var i farten.
 
Ett betydligt mindre projekt var den nya TV-bänken som nu är på plats. Man kan inte kalla den modern, men lite kul och kanske lite uppkäftig tycker jag den är. Det är en gammal hyvelbänk som har stått i lagården här hemma. Skurade den ordentligt med såpa och när den hade torkat fick den komma in. Tillsvidare står den på en liten bänk, så småningom ska den få passande ben. Tanken var från början att den skulle få en kopparrörsställning under sig, men den är för ojämn under för att det ska funka.
 
 
 
 
 
 
I morgon ska vi få hämta vår bil igen. De har tydligen bytt allt som skulle kunna tänkas vara orsak till att vatten kunnat komma in; packningar, damasker och även tagit ut vindrutan och limmat om den. Ska bli intressant. Vi har redan bestämt att stackarn inte får stå i carporten under tak, utan ute. Låta den få allt regn på sig. Men de säger att de testat och att det sak vara tätt nu. Hoppas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0