Olika sorters "likes"

Det här med att få många "likes" när man lägger upp något på sociala medier är inget jag har brytt mig om, jag delar/lägger upp sådant jag tycker är roligt, viktigt eller på annat sätt vill dela med mig av. Därför blir jag nu smått chockad över hur många gillatryckningar mina bilder på min morotsbläckfisk fick som jag lade upp häromdagen. Förvisso var det i gruppen Trädgårdsskafferiet (för oss odlarnördar), men ändå! I skrivande stund 1085, men det droppar fortfarande in fler!
 
 
Stötte ju också ihop med Herr Morot i landet häromdagen
 
 
Med eller utan "likes" så ÄR det roligt med odlingarna, vi prövar ju vitkål för första gången i år och för ett tag sen skördade vi det första huvudet. Lite för tidigt, men vi ville ha en färsking för att göra coleslaw av.
 
 
 
Besvikelsen i år har varit broccolin, inte alls samma skörd som förra året. Då åt vi massor och fryste in mängder, I år har det hittills bara blivit några få buketter. I går fick jag ihop en halvliter kanske, bla har den lila gett sina första buketter. Kanske kommer det mer längre fram, har inte samma sort i år som förra.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0