Bara nöjen!

I helgen som var, var vi uppe i stugan och konstaterade att vi hemma har mer snö kvar än det var där. Dryga metern hade vi då.

När vi kom hem blev vi förvånade över hur snabbt snösmältningen gått här medan vi var borta. Å andra sidan visste vi ju att här hemma hade det varit betydligt varmare än vi haft där uppe.

De senaste dagarna har det regnat en del och även varit dagar med en hel del sol, så nu har snösmältningen speedat upp. Gissar på att vi idag har mellan 0 och 5 decimeter. Barmarken breder ut sig. Sååå härligt!

 

 

 
 
 
Ikväll packar vi för en resa ner till kontinenten, den årliga. Lite lustigt det där, så mycket som vi kör bil ändå, tycker vi båda att den där trippen är rolig att göra.

Men vi gör (som vanligt) en mellanlandning i storstan, hos Kim, i morgon. Då ska vi ska också passa på att utnyttja en födelsedagspresent som har gett oss en middag på E-type´s restaurang Aifur, som går i vikingastil, som jag förstår det. Ska bli väldigt spännande!

På hemvägen blir det stopp i Skokloster för att fira Ebba som fyllde 7 år i april och lilla Nora som fyller 1 år i maj. Och kanske deras pappa också….


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0