Nytt i garderoben

Följer inte så många bloggar, men en som jag tittar in hos ibland är http://www.monasuniversum.se/. En smågalen, rolig tjej/kvinna som driver några olika företag inom mode, inredning och blandat. För några veckor sedan lade hon upp att hon hade rea på sitt klädföretag och jag kikade in. Hittade en klänning/tunika som jag tyckte såg intressant ut och klickade hem för det facila priset av 159 kronor. Inklusive frakt. För en italiensktillverkad.
 
Hämtade den på posten idag och blev lite full i skratt när jag såg att på den rosa ytterpåsen hade någon, som förmodligen packade beställningarna, skrivit mitt namn. Som ett komihåg förmodligen, men det kändes ju som de kände mig! Och fast jag betalade mindre än en tredjedel av priset för klänningen har de ändå ansträngt sig med silkespapper och klisterhjärta!
 
 
 
Så här ser den ut! Sitter som en smäck fast det var one size!
 
 
Finns här: http://www.designforhome.se/mode-by-annakay/?offset%5B64832746%5D=24
 
Om någon undrar vad jag har i pannan så är det inte ett grönt plåster, fast det är det ju egentligen. Det är ett groblad. Det har en fantastisk läkande förmåga, så jag hoppas att såret i pannan fort försvinner.
 
Idag har vi haft ett riktigt skitväder. Det började med regn och på vägen upp till Härnösand på jobb, gick det över i hällregn. När jag gjort första besöket och skulle in i bilen igen, kom en kastvind som hade extra mycket vatten med sig. I ren instinkt sänkte jag huvudet för att inte få allt regn i ansiktet i samma sekund som jag slet upp bildörren.Pang! Tur att dörren inte tog på glasögonen, hade varit värre.... Satt först och bara väntade på att det skulle börja blöda ordentligt, men det gjorde det som tur var inte.
 
Så när jag kom hem blev det ett groblad och lite tejp att hålla fast det. I morgon tror jag det är i det närmaste läkt.
 
I helgen har vi varit uppe i stugan och "njutit" av det regnväder som var där.... roligt var att upptäcka att det går utmärkt att odla blomkål där uppe också. Ett stort fint huvud plockade vi av på en gång, ett par andra mindre fick stå till söndag kväll när vi tog dem också.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0