Mera skörder

I dag har jag varit nåt så alldeles fruktansvärt trött, seg och känt mig allmänt blåst i huvudet. Tung i huvudet och snudd på ont i det - har ju aldrig huvudvärk. Tror att det kan bero på att jag sov väldigt djupt när jag väcktes, vet att jag var mitt i en dröm. Tur då att jag haft en dag på hemmakontoret. Men kul är det inte, inte alls lika mycket blir gjort som det borde. Inte förrän nånstans vid tre på eftermiddagen lättade det. Så dags då.....
 
En sak som ändå blev gjord var att hänga upp en massa chili på tork. Fick ju en chiliplanta av svägerskan som gett massa frukt, tror att det fortfarande finns ca tre kvar på den. Lite dekorativt är det när de hänger på tork.
 
 
I helgen var vi uppe i stugan och njöt. Fick två eftermiddagar där det disiga, molniga vädret sprack upp på eftermiddagen och gav oss fina kvällar med spegelblank sjö och vackra färger. Passade på att göra säsongens förmodligen sista grillning.
 
 
 
 
 
En hel del tid tog det också för att ta hand om broccolin och blomkålen. Vi fick ju ett stort fint blomkålshuvud där sist och nu hade de som var kvar vuxit rejält. Fotbollsstora!
 
 
Utav dessa tre blev det två pinfulla 5-literspåsar! Så nu har vi frysen snudd på full även där med broccoli och blomkål! Både där och här hemma står ju morötterna kvar i jorden och hur vi ska få plats med dem också vete sjuttsingen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0