Lavoar

Vädret ja, det är konstigt, eller så inte, det brukar ju kunna vara fram och tillbaka så här på senhösten. Helgen gav ju en hel del snö, i tisdags rasade det ner ännu mer. Det var inte nådigt eller roligt i trafiken, kan jag säga. Skulle ju göra min vända i Härnösand och Kramfors just den dan. Men det gick bra, även fast jag var trött som bara den när jag väl var hemma.
 
Sen igår kväll har det däremot varit blidväder och regnat under natten och halva dagen. Sörjigt som attan och översvämningar i stan. Tur att jag bara behövde åka till Bommen och få ett nytt batteri inmonterat i min bil. Det talade om för mig i tisdags morse att det är på väg att lägga ner verksamheten. Känns skönt att veta att nu kan jag åter använda dieselvärmaren och annat hur mycket jag vill!
 
Det var egentligen den här lilla skönheten jag ville visa:
 
 
Har haft en önskan om, och letat efter, en lavoar att ha i den lilla toaletten vi ska bygga uppe i hallen. Letat på blocket och andra ställen, men tji hittat. Bestämde mig i förra veckan att kolla upp ställen i stan och hade sådan sanslös tur att hitta den här! Rätt storlek (finns både större och mindre) och dessutom avlutad! Slipper alltså allt besvär med att skrapa bort gammal färg, bara att måla den som jag vill ha den! På skivan ska ett skålformat tvättställ monteras och såklart även en kran. Har tittat ut tapeten som ska vara i toan och det blir den här:
 
089-03
 
Det blir en pärlspontpanel som får den gula färgen från tapeten, medan lavoaren får den röda. Eventuellt i kombination med grått.  
 
Förvisso kommer det att ta en hel del tid innan vi kommer så långt, men resan/planerandet är halva nöjet!
 
Planerar även som värst inför det kära, kära besöket vi får i morgon. Men där är inte planerandet halva nöjet, det är själva besöket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0