Hallarbete

Lite tur med vädret hade vi faktiskt i helgen när vi hade besök, soligt och vindstilla och det hade ju regnat bort tillräckligt med snö för att vi skulle kunna gå upp i skogen. Sedan dess har det ändrat sig, nu har det snöat sedan ett dygn tillbaka och väntas fortsätta ett till. Som tur är vräker det inte ner, men ca 15 cm har det kommit hittills. 
 
Känns väldigt skönt då att ha en vecka med liiite jobb och slippa ut och åka. Skönt även ur den aspekten att lilla söta Nora var snorig och lämnade över det till mig.... Är inte tokförkyld, men tillräckligt för att ha fått kämpa för att jobba. Kära maken har också börjat känna tendenser, är nog jag som delat med mig där.
 
Han har också en vecka med luckor så nu har faktiskt golvet i vår övre hall rivits upp. Vi var ju lite oroliga för hur golvåsarna skulle se ut därunder, men de var till största delen bra. Stora delar helt nya sedan renoveringen av hallen nere. Lite kompletteringar kommer att behövas, men inga stora ingrepp.
 
Lite knöligt är det eftersom vi måste passera hallen på väg både till vardagsrum och sovrum. En brädspång hjälper oss med det så länge. Och en lampa lysande på natten, så man inte glömmer att allt inte är som det ska....
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0