Första mötet med Nora

I lördags packade vi in oss i bilen och åkte ner till Skokloster för att hälsa på nyaste barnbarnet Nora, och resten av hennes familj också såklart.
 
En alldeles ljuvlig liten skapelse var det så klart! Redan nu ser man drag av båda storasystrarna i hennes lilla ansikte och det ska bli spännande att se om hon kommer att luta över åt någon av syrrorna eller inte. Bäst är ju om hon bara blir sin alldeles egen, och så tror jag det blir.
 
Här är hon ju inte i min famn, men jag fick njuta av henne långa stunder; vilandes på bröstet så man kunde snusa på det lilla duniga huvudet, hängandes uppe på axeln, vilande på armen. Jag kände mig som en svamp som bara söööög in doften, känslan, närheten. 
 
 
Nu först ser jag häftet från Ica i soffan - Ica utvalt, ha ha! Nej, Ica hade inget finger med i spelet, men noga utvald känns hon som ändå!
 
Och så har vi syrrorna, Filuren och Filosofen. Freja är Filuren, full fart, alltid något bus på gång, är sällan kvar där hon blir satt.
 
Ebba är Filosofen, funderar och fantiserar, tänker och undrar. Såklart kan även hon vara en busig filur, likväl som Freja kan fantisera och fundera.
 
I lördags visade Ebba sin filuriga sida. Hon fick låna min kamera, som hon snabbt lärde sig hur den fungerar. När jag fick tillbaka den fanns där många bilder jag inte hade en aning om. Som de här när Freja Filur hade hittat en hund på gatan.
 
 
En bild på pappa och farmor också. Hon har fotosinne nog att sätta oss i mitten av bilden och lade själv märke till att hennes finger kom med på bilden!
 
Fotografen själv, fast en annan fotograf
 
Sen blev det övernattning hos Kim med god mat och trevligheter!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0