Ljuset

I går när vi la oss var dimman snudd på i jämnhöjd med marken. I morse när jag klev upp regnade det. Deprimerande är bara förnamnet.
 
När jag satte mig i bilen såg jag den blå randen norröver som talade om att bättre väder var på gång. Men vad gjorde jag, jo jag jagade efter regnvädret!
 
Skulle söderut ner till Hälsingland och jobba och hängde alltså på regnvädret som drog åt samma håll. Men nånstans där emellan Bollnäs och Ljusdal hittade vi varandra, solen och jag!
 
Ljuvligt ljummet väder när jag kom hem, satte mig på trappen och bara tittade och njöt. Såg att vår största syren nu är nästan fullt utslagen. Eftersom den är så stor är den maffig och doften fyller hela det området av trädgården.
 
 
 
Till höger Corallcornellen som också börjat blomma.
 
Sen är det ju ljuset på natten också. De gånger man är tvungen att gå upp på natten är det ju aldrig mörkt. I dag går solen ner här 23.44 och upp igen 02.57. Det blir aldrig riktigt mörkt. Eftersom jag är ensam i kväll är det svårare för mig att komma i säng och jag var tvungen att springa ut och ta några bilder på kvällsljuset. Bilderna är tagna 23.20 i kväll.
 
 
 
Det händer i princip inte någonting tidsmässigt de närmaste två veckorna beträffande ljuset, sen börjar det sakta go back to black......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0