Grävningar och fix

Nu känns det faktiskt som att det äntligen ÄR sommar. På tiden när det bara är några dagar kvar till midsommar!
 
Härligt varma soliga dagar har det varit nu, med undantag för idag när det varit ganska mulet, men varmt. Två dagar kvar att jobba, sen åker vi upp till stugan. Om jag klarar av det, har så förtvivlat ont i ena ljumsken och ryggslutet, går inte att gå riktigt utan kör i kväll med kryckor.
 
Kan vara så att trädgårsarbete och annat har spätt på det här problemet som ju inte är nytt för mig. Det får bli förebyggande värktabletter i morgon bitti och hoppas att jag hinner jobba det jag ska. Förmiddagarna brukar jag klara mig undan det ondaste.
 
Men det är roligt att titta på odlingarna, ståtligast än så länge är nog de gula lökarna som bor ihop med morötter i varsin låda.
 
 
Även potatislådan ser ut att komma att leverera.
 
 
Vi har inte så mycket av allting, vi är fortfarande i testarstadiet, men det som växer är potatis, sockerärter, blomkål, purjolök, tre olika sorters morötter, palsternacka, vitlök, dill, mangold, sallat, ruccola, persilja, gul lök och broccoli. Spenaten är uppäten.
 
Det är inte bara i odlingarna det har grävts här på sista tiden; äntligen har grävningen för indragning av fiber kommit till oss. Första etappen grävs det fram till tomtgräns av de stora maskinerna, i nästa steg som vi inte tror är långt borta, kommer mindre maskiner som gräver fram till huset. Men nu är ledningarna vid tomtgränsen!
 
 
Idag kom den sista dörren på vedboden på plats också, det blir så bra!!!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0