Första sommardagarna

Har sagt det förut och säger det igen, att skita i Luther och acceptera att när jag har gjort allt jag ska och kan, så är det OK att vara ledig. Men det går bara sakta framåt i att lyckas med det.
 
Men hur som, så har jag nu haft två sådana dagar. Att då lyckas pricka in de två första riktiga sommardagarna, känns ju lite grann som en fingervisning. Tack för det!
 
Igår ägnade jag mig åt att sitta en stund i solen, trädgårdsarbete, en stund i solen, trädgårdsarbetw osv. En alldeles ljuvlig dag med upp mot 23 grader. Solen och värmen var med hela kvällen.
 
 
Det är så mycket som blommar nu, det doftar överallt, här spirean
 
 
Rosentryet är på gång
 
 
Idag har det varit  i stort sett likadant, förutom att det inte blev någon stund i solstolen. Det blev målning av dörrarna till vedboden i stället och ja, en massa trädgårdsarbete. Never ending story. Men roligt!
 
Dörrarna ska bli skitkul att se på plats och i odlingslådorna växer det bra, Nu har sista spenatplantan gjort sitt, i morgon ska jag så persilja där den satt. De små, små, ynkliga purjolökarna är nu utplanterade och förhoppningsvis är de stora och fina nån gång i höst.
 
 
De små trådarna till vänster är purjolökarna. Trodde att det var jag som misslyckats, men tydligen är det så här de ska se vid den här tiden på året. Sen är där till höger broccoli och blomkål, ska planteras ut i morgon. Och så tomaterna, vete fasiken om det blir nåt av dem. Busktomater, så det ska ju inte vara så stora, men så här små??
 
Kände på kvällen att det hettade i huden efter att ha gått och arbetat i bikini i två dagar. Indian; lite rödbrun.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0