Sämre och bättre

Vädret fortsätter att vara väldigt växlande. Det vill inte bli nån riktig sommarvärme och det är ett par dar med hyfsat soligt väder som sedan följs av sämre. Egentligen typisk svensk sommar, fast kallare. Det varmaste hittills tror jag är 22 grader. Nån stund...
 
Å andra sidan är det bra jobbarväder. Kära maken fortsätter med altanbygget. En hel del problem har stötts på, eller åtminstone saker som har behövts tas hänsyn till och då är ju frågan; hur? Altanen som byggs nu satt tidigare ihop med de två andra på var sin sida och det blir lite knepigt när den här inte bara ska byggas om, utan även ut. Nu börjar det ändå kännas som de största problemen är på väg att lösas. Hans förhoppning var att vid det här laget ha hunnit betydligt längre och vara klar med golvläggningen, men så är det inte. Däremot kan det snart vara dags för den.
 
 
En liten vinglig spång också för att ta sig inifrån huset ut till mataltanen - orkar inte gå runt huset.....
 
Själv har jag ägnat mig åt fasadmålning. Den jag håller på med nu är på vår "gäststuga"/sommarhus, vårt andra hus här där vi sover under sommaren. En gavel togs förra sommaren, nu är det ena långsidans tur. Att det behövs syns ju:
 
 
Lite olika gäster har vi här också, alla oinbjudna. Dels tvåbenta som tar sig friheten att trava omkring här och inspektera och bedöma våra projekt när vi inte är här, dels fyrbenta. Pigge igelkott visade jag ju tidigare och han/hon är helt OK att ha här. Sen har vi även stött ihop med en halvvuxen hare flera gånger. De är ju söta förvisso, men det tyckte den att våra ärter var också.... så det blir inga sockerärter i år.... Konstigt nog har sallaten, ruccolan och det övriga fått stå kvar. Ska ju inte ropa hej än... Närgången är den också, häromdan satt den utanför altandörren mot altanen under uppbyggnad.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0