Halvgolv

En hel del pill hade kära maken med att rikta underlaget för golvet uppe i hallen för att få det hyfsat i våg i möjligaste mån. Räta linjer och vinklar i ett hus som är ca 125 år finns inte. Så man får rikta så långt det går och leva med att det inte blir helt rakt någonstans. För min del tycker jag att det hör till charmen med ett gammalt hus.
 
Så småningom blev det golv lagt ändå, trots förkylningar och annat krux. Dock bara just där vi går eftersom vi inte kan lägga resten av golvet förrän vi har fått tag på en rörmokare som kan fortsätta på avloppsröret som bara är uppdraget, bara en första början till att kunna bygga en toa. Själva toan ska dessutom vara i andra änden av det lilla utrymmet.
 
 
Lite isolering har också stoppats in mot timmerväggen.
 
 
 
Känns fräscht och fint med golvet ändå. även fast vi saknar räcket runt hålet ner till undervåningen och ledstång i trappan. Golvet är köpt färdigbehandlat eftersom vi måste kunna gå där från bräda ett. Skönt också att slippa det jobbet!
 
Lite adventsmys hann vi med i helgen också. Måste erkänna att jag älskar det röda varma, speciellt i kombination av hyacinten som inte kom med på bild, men står på bordet och doftar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0