Hallgolv på plats

Vår övre hall har ju gett oss en hel del jobb och huvudbry. Dels är det snett och vint däruppe och allt går inte att parera/rikta upp. Sen är det ju den lilla toan som ska byggas och där ett avloppsrör finns uppdraget och så även ett rör för kallvatten. MEN, avloppsröret är ju bara fört genom taket, inte på plats där själva stolen ska vara.
 
Vi har jagat VVS:are, men det är ett utdöende släkte (definitivt ett yrke att satsa på för de som är i lämplig ålder) och därmed otroligt svårfångade. Kära maken ringde till slut den mannen som förbarmade sig över oss när vi hittade vattenläckan i hallen nere, men han hade ingen möjlighet före jul. Vi skickade ändå bilder av hur det ser ut där uppe och en ritning på hur det är tänkt att bli. Det är inga stora jobb som behöver göras, men ändå. Hur som helst så kom han ändå hit för att titta på det och bekräftade kära makens tanke om att kunna göra det själv. Han lämnade både goda råd och information om regler när det gäller avstånd till vägg och liknande.
 
Min kära händiga man gav sig sedan på det hela och gjorde det med bravur! Nu är det avloppsrör draget både till toan och till handfat!
 
 
OCH golv i hela hallen!
 
 
 Ser lite lustigt ut med rören som sticker upp, men det känns otroligt skönt att de är på plats! Nu är det "bara" resten kvar! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0