Värt att fira!

Östersund levererade. Gjorde de visst till Idol också, såg jag någon kväll där uppe, men även så till mig. Har haft riktigt givande (ordermässigt) dagar! Känns otroligt skönt, roligt och peppande.
 
Den här dagen ute på jobb på hemmaplan har varit mer sparsam. Sundsvall i ett nötskal. Men så alldeles väldigt skönt att vara hemma!
 
Kära maken hade gömt undan en bukett rosor till mig när jag kom hem; vi firar 24 år som par idag!
 
 
 
 
Inspirerad av förebilden och trädgårdsgurun Skillnadens trädgård som hävdade att det går jättebra att så även nu på höstkanten, så sådde jag både sallat och ruccola i söndags. Lade över en fiberduk för bättre värme och för att bibehålla fukten. Tittade på den idag och blev rejält överraskad över att det redan börjat komma upp! Så fort grodde det inte ens i somras! Skillnaden är nog fiberduken. Förvisso har vi haft hyfsat varmt väder, men att det skulle komma upp på fyra dagar, bara tack var duken, hade jag aldrig i livet trott! Man lär sig hela tiden! Det kommer att bli mer fiberduk även till sommaren!
 
 
Sådde detta bredvid ärterna som har kommit in i andra andningen och blommar igen! Kan nog bli en liten skörd till av dem framöver. Roligt!
 
En annan sak värd att fira är att vi fick uppdraget av företaget som vi var nere i Stockholm för att träffa för ett par veckor sedan! Yesss! Nu blir det andra bullar i butikerna!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0