Skön söndag

Hela veckan har det varit dimmigt, disigt, grått och tråkigt. Väldigt trevligt då att få en härlig sensommardag så här på söndan med 19 sköna grader och en hel del sol! Nu på kvällen blev himlen väldigt vacker när solen sken underifrån på molnslöjorna. Har ju inte den bästa kamera för sådant, men knäpper ändå!
 
 
 
 
 
Så en hel del utepyssel blev det på eftermiddagen (när de sista fönstren väl var putsade). Planterat lite vårlökar och lite annat fix.
 
Apropå växter så har ju ärterna från i somras börjat om och idag skördade jag lika mycket som i somras. Och de blommar fortfarande, så nytt är på gång. Frågan är väl bara när frosten kommer och biter dem.
 
En annan rolighet är kaprifolen vi planterade i våras som har vuxit sig ett par meter hög, och har nu faktiskt fått en blomma! Lär nog inte bli fler, men såå roligt!
 
 
 
 
Och våra nya byggnader börjar sakta bli färdiga. Det nya traktorgaraget bygger vi ju inte själva, så där går det fort. I morgon lär plåttaket komma på plats.
 
 
 
I nya vedboden har nu all ved kommit in, och den har fått ett första lager färg. Ser trevligare ut så. Men bättre ska det så småningom bli, med vindskivor, dörrar och knutbrädor.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0