Njutardag

Vi har haft en så alldeles underbar sensommardag idag. Det är förvisso inte den första de senaste veckorna, men den första som råkar infalla på en dag då jag kunde ta tillvara på den! Jobbade undan det viktigaste jobbfixandet som ringande och liknande i morse (bokföringen får vänta till i morgon när det ska bli sämre väder) och gick ut och njöt.
 
Fast det går ju bara en stund, sen inser man att det är nu jag har chansen.....att tvätta julmattorna.... Men man får stå ute i solen i alla fall, och mattorna har varit i behov av tvätt några år nu. Kändes bra!
 
 
Kära maken har jobbat vidare på vedboden (har faktiskt hjälpt till med takduken!). Nu är det faktiskt bara plåten på taket kvar! Ja, och så dörrar, innerväggar och målning..... Men när tak och en innervägg är på plats kan vi äntligen lada in veden!
 
 
Vi är ju väldigt glada över vårt småskaliga odlande, som ändå gett så mycket. Fortsätter att gallringsskörda morötter och har rivna i sallad mer eller mindre varje dag. Ett gäng av lökarna som hänger i lagårn har jag flätat ihop och tagit in att pryda köket. Bara för att det är så roligt att se dem!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0