Stuganhelg

Så är det sådär igen; tiden flyger iväg. Säkert kan det ha funnits saker att skriva här, men inte tiden. Förra veckan var det en hel del flängande; Härnösand-Kramfors-Sollefteå t.o.r på måndagen, Östersund t.o.r på tisdagen, Gävle t.o.r på onsdagen och sedan efter jobbande runt stan här, landa i stugan på torsdagkvällen.
 
Där skulle man ju då gått långa sköna promenader, ligga i soffan med en god bok, ta sig tid för en eftermiddagstupplur..... men vi är inte så bra på det. Fast vi förmodligen borde ägna oss mer åt sånt.
 
Men byggt och målat i nya hallen har vi gjort; en bänk att sitta på med återvinningsförvaring i, bredvid den en platsbyggd hylla, hyllplanen kommer lite senare. Nytt golv kom det in där förra svängen.
 
 
Nu finns bara taklampa där, så småningom ska lamporna från gamla hallen flyttas hit, men under tiden får en bordslampa fixa kvällsbelysning.
 
Lite roligt var att så där de sista dagarna i september kunna plocka av lite jordgubbar från vårt land. Vi har ju både den här sommaren och förra fått hjälp av klåfingriga grannar att ta hand om vår skörd. Det vi kunde plocka nu, så här sent, var lika mycket som vi kunnat plocka tidigare i höst och sommar när vi kommit. Det vi hade kunnat fått hade andra redan gett sig själva tillstånd att ta hand om. Vi funderar allvarligt på att sätta ett lock med lås på lådan till nästa år.
 
 
Hade tänkt stanna där uppe i stugan till i morgon, men var färdig i stan såpass tidigt att jag insåg att jag kunde åka hem i stället. Skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0