Gnäll

Det har varit en väldigt jobbig höst jobbmässigt. Uppdraget jag förlorade på ett väldigt otrevligt och orättvist sätt, det nya som absolut var välkommet, men svårt att sätta sig in i och få grepp om - har inte kommit dithän än, de andra två uppdragen som lite får komma i andra hand, för att tid och ork inte riktig räcker till. Tillsammans blir det en riktig stressbomb.
 
Mycket som har tagit upp tankarna både natt och dag. För det här jobbet slutar inte när man kommer hem, det lever man med 24 timmar om dygnet. Så mycket man ska ha i huvudet; både fakta om det man säljer och åtaganden man gjort, jobbplaneringar och ändringar av desamma. Vart man ska och vad man ska göra där. För fyra olika företag. Har jag skrivit ut/fyllt på med allt jag behöver, har jag allt med mig?
 
Självklart skriver man upp så mycket man kan, men det blir ALLTID en del som bara finns i huvudet. För att det aldrig kom ner på papper, eller dök upp för en stund sedan.
 
Sviterna av det här är sömnproblem. När man lagt sig snurrar både vad man gjort och vad man ska göra i huvudet. Ofta oron att man inte har allt med sig/i ordning, eller är fel ute datummässigt och missar något åtagande/bokning. Blir lite jobbigt att köra en massa mil efter en alldeles för kort natt.
 
Så lite sliten känner jag mig, eller rättare; rejält sliten.
 
I morgon ska vi ner till storstan och äntra en flytande nattklubb igen. Vi sa båda två i kväll när vi träffades för första gången sen i måndags morse, att vi helst velat stanna hemma. Men samtidigt kanske det är nyttigt. Nyttigt att byta miljö, inte få någon chans att tänka på jobb förrän söndag eftermiddag. Träffa barn och barnbarn dessutom. Ja, det kan nog vara bra....det SKA bli bra!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0