Finbesök

Sen i torsdags har vi haft besök här hemma; Kim och Markus kom i torsdags kväll - under fredagen osynliga pga av jobb men återkom på fredagskvällen. Då dök även barnbarnen med föräldrar in här. Huset hyfsat fullt med andra ord, men härligt, härligt!
 
Efter lek, bus och mat smög sig tröttheten på; det är ju inget man gärna erkänner, men det syns. Lite lugnande aktivitet innan sängen. Freja invigde den nygamla växasängen, hon gillade den direkt!
 
 
Pyjamas och nattlinne på, dags för kungasängen strax = Karl Johanssoffan.
 
 
På lördagen var vi i skogen. Freja kroknade ganska snart, men Ebba gillar skogen och låter fantasin flöda.
 
Lite svamp hittade vi också, med betoning på lite, det har regnat alldeles för lite. Ebba gillade ju vår första morotsodling för ett par år sedan, så det var klart att hon måste dra upp några morötter nu också. Fick tag på några av de största. De är inte så långa, men desto tjockare. Vi fick dela den i fyra delar för att hon skulle få in den i munnen. Hon åt två i den storleken!!!! Rejält mellanmål.
 
 
Freja gillade också morötterna, men fick en mer normal storlek.
 
Efter de åkt hem hela gänget passade vi på att fixa lite med landen; skördade persiljan i en pallkrage som sedan fick en ny plats samt att jag petade ner vitlök i den. Ska bli roligt att se hur det går.
 
Mycket persilja blev det i alla fall, måste bli bättre på att hitta användningstillfälle för den.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0