Biltvättsvånda

Nu har vi inte mycket snö kvar efter ett par veckors regn och töväder, men det är faktiskt fortfarande vitt på åkern framför huset.
 
I tisdags skulle jag ha åkt till Östersund på min numera vanliga varannan-veckas-resa. Men det utlovades rejält snöfall och halka, så jag ställde in. Just den här gången var jag inte tvungen att åka just på tisdagen, utan kunde stuva om och åka på onsdagen i stället. Det syntes att det kommit en hel del dan innan, men vägarna var bara och i princip utan is. Slaskiga dock. Bilen var inte ren innan och var grymt lortig när jag kom hem. Ínsåg att det var dags för säsongens första biltvättvånda.
 
Gillar ju inte automattvättar där man måste sitta kvar i bilen. Har nån fobi för att vindrutan helt plötsligt ska rämna och de här stora tvättrullarna ska vräka sitt vatten över mig. Som grädde på moset när jag redan fått vindrutan i splittrad form rakt in i bilen.
 
Men det har ju aldrig hänt. Så ej heller idag. Tycker ändå och fortfarande att det är lite obehagligt.
 
 
 
Men väldigt trevligt att det var solsken idag och vägarna nästan torra, så bilen var nästan lika ren fortfarande när jag kom hem.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0