Sommarvärme och badrum

Så alldeles fantastiskt sköna dagar har det varit den senaste tiden! Temperaturen har stigit för varje dag; idag maxade termometern på +24. Inte dåligt för att vara här i "Norrlandet". Vi konstaterade idag när vi faktiskt unnade oss en halvtimma i bikini/badbyxor i solstolen, att när vi åkte till Venedig runt 25 maj förra året, så var det första gången den våren vi kunde gå i shorts!
 
Så det har fixats pallkragar och såtts i dem, krattats gräs och kluvits ved, mycket utomhusarbete har det blivit och härligt har det varit. Naturen har exploderat, fanns inget grönt på björkarna i början på veckan, nu är de gröna. Gräset kommer vi att behöva klippa om ett par dagar och ja, det har faktiskt börjat växa i våra pallkragar.
 
Och så badrummet då....avloppet från handfatet är fortfarande inte klart. Kära maken var och köpte nytt, petade dit det och tog kanske i lite för mycket, det gick sönder. Åkte igår och köpte nytt, från ett annat ställe, men det passade inte. I morgon blir det ett nytt likadant som gick sönder, vi håller tummarna.
 
Igår beställdes via nätet toapappershållare, handuksstång, taklampa och krokar. Vi tänker inte återanvända det vi hade tidigare. Det var det billigaste från Ikea som bara skulle funka några år innan vi fick omgjort.....det blev 10 år.
 
Så det är lite som fattas, men så här ser det ut i dagsläget
 
 
 
Den observante kan se den bikiniklädda fotografen....
 
 
Och så golvvärmen - ljuvlig! Programmerad att vara varmast några morgon- och kvällstimmar, lyx!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0