Make-over

Åter har jag några dagar när jag inte kan fylla veckan med kundbesök, utan är hemma. Väldigt passande med några sådana dagar med allt som behöver göras; veden först och främst, men också massa i trädgården samt att måla om de gamla utemöblerna vi fick för några år sedan.
 
Av allt detta blev det inget. I tre dagar har regnet vräkt ner medan södra Sverige har svettats i närmare 30 graders värme, vi har haft som mest +10 i skitvädret.
 
Så det har blivit en del städat inne i stället, inte det roligaste, med behövligt det också.
 
Dessutom, med början i går, ett kul återbruk eller make-over, vad man nu vill kalla det.
 
För några år sedan övertalade Vickie mig att köpa en långkjol vi sprang på i Umeå under en liten shoppingsväng. Tyckte inte att den satt bra, men hon tyckte den satt jättebra och det var rea på den, så ja, jag köpte den. Hittade den igår i garderoben, hade alldeles glömt bort den. Provade igen och den satt lika illa, men fint fall på tyget och fin färg. Så varför inte försöka sy någonting annat av den? Nu är den en blus och jag vet att jag kommer att använda den hyfsat flitigt i sommar!
 
 
 
Nu hoppas jag bara att vädret snart vänder, det har lovats sakta förbättring. Lördag och söndag ser ut att kunna ge mer "början-på-maj-väder". Får väl vara nöjd med det. Om det blir så. Fast det inte ÄR början på maj.....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0