Bad och bädd

I kväll är vårt renoverade badrum klart! Nästan. Det visade sig att avloppsrören från tvättstället inte var rätt, vi köper nya i morgon och monterar själva, toastolen är limmad och får inte användas på 24 timmar, elementet blir monterat på lördag och vi måste måla taklisterna - de frågade om de skulle måla dem, men vi sa nej för de var ju färdigmålade, men det är inte samma vita som taket. Vårt eget fel alltså. Så vi målar om dem.
 
Men vi har i kväll tagit premiärduschen!!!! Har man bara kunnat hjälpligt blaska av sig sen vi duschade hos Dennis och Heli i söndags, så kan jag säga att det var en stor njuuuutning att ställa sig i den fina duschhörnan vi nu har! Bilder kommer lite längre fram, vill få till det lite där inne först.
 
Däremot vill jag visa bild på den fina växasängen vi putsat till. Vi hittade ju den på logen efter vi flyttat in här. Fanns väl nån tanke bakom att vi inte slängde den, för fem år efter kom ju första barnbarnet. Hon har ju fått sova i Karl-Johanssoffan sen hon växte ur resesängen, men nu har ju även Freja vuxit ur spjäl/resesäng. Igår letade vi fram växasängen och gjorde ren den. Den var mycket finare än vad vi vågat tro! Hade en tanke på att måla den, men den får vara som den är, finast så!
 
 
En madrass ska fixas till den här skönheten, sen väntar vi bara på att en annan liten skönhet kommer och sover i den!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0