Projekten

Dagarna rusar iväg och mars avancerar. Det roligaste med min blogg är att kunna gå tillbaka till samma tid förra året och se vad vi gjorde då, eller hade för väder. Förra året vid den här tiden hade vi en liten värmebölja. Tillräckligt varmt för att den mesta snön var bortsmält och jag kunde ägna mig åt utomhusmålning!
 
 Det är annorlunda i år! Förvisso har vi haft temperatur på plussidan, dagtid, ett bra tag, men inga höga temperaturer -  +4,9 tror jag varit det högsta jag sett. Snö har det ju kommit mer eller mindre varje dag också.
 
Men ÄNDÅ känns det som att våren ligger och lurar bakom hörnet; ljuset vi fått tillbaka, plusgraderna, snöras från taken. Det känns som den kan bryta ut när som helst. Eller så gör den det inte - riktigt än..... Kanske är det så, att det är bättre att det får vara vinter när det ska, så kanske våren kommer när den ska? Förra året kom vintern nämligen tillbaka efter mars månads vårbesök, DET är INTE kul!
 
När det gäller projekten här hemma så är ytterligare ett par avslutade nu; pelarbordet i pigkammaren:
 
 
Konstigt nog blev det så mycket bättre i antikvitt än sliten, fläckig furu.....
 
Projekt göra oss av med bokhyllan i hallen på övervångingen är också klart; igår kom en köpare och tog med sig bokhyllan. Den var fin, men har gjort sitt, men tomt ser det ut där utan den!
 
 
Det sista fixarprojektet som inte är riktigt klart är den lilla kistan i kära makens arbetsrum. Den är nu målad tre gånger och jag valde att ha kvar dekorationen som jag en gång gjorde:
 
 
 
Hade ingen bra mall att göra ovalen av och det syns ju. Ska fundera på hur jag ska kunna fixa till det där. Har en idé och ska testa den. Annars får jag måla över med vitt, och det blir ju skitsnyggt det också, eller hur Kim?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0