Mattfynd

Inte lika varmt väder idag som igår, men upp mot +9 som bäst. Strålande sol har utökat de snöfria områdena på gårdsplan till den grad att det gick att begå första biltvätten för året (hemma alltså....)!
 
Men nån kul historia var det inte; trots massa avfettning såg bilen mer ut som en fläckig leopard efter tvätt. Så det blev mer avfettning och mer svampgnidande. Inte helt ren efter det heller, men mer orkade jag inte.
 
Så gårdagens andra fynd. Mattor. Inte alls vad vi behöver men jag kunde inte låta bli. Fast visst kommer det att behövas nya mattor till det nya rummet i stugan, men de här är lite fel färg, de skulle försvinna på ett naturfärgat trägolv. På det vitlaserade golvet i vardagsrummet här hemma gör de sig bättre:
 
 
 
Sådär på håll ser de kanske inte så mycket ut för världen. Anledningen att jag föll för dem? Se här:
 
 
Om någon tycker det ser ut som läderremsor, så kan jag tala om att det är läderremsor! Tyckte det var så himla häftigt, så jag kunde inte låta bli att köpa dem! Inte var de dyra heller, så de kommer väl inte att hålla så länge, men tills dess ska jag njuta av dem! Vem har hört talas om trasmattor i läder förut? Inte jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0