Tvångströja/apné

Åter en sån där fruktansvärt kall och regnig dag; termometern har bara kommit just ovanför 8-gradersstrecket. För att försöka se det positiva ändå så är det bra för grunden för maskinhallsbygget som blev gjuten igår; betong ska gärna ha vatten på sig det första dygnet för att brinna långsamt.
 
 
Nästa goda sak är att det blir av att städa när det är dåligt väder ute, den tredje att jag får min bokföring gjord.
 
Den fjärde saken är att det blev tid över för att sy ytterligare en tvångströja till kära maken. Det låter drastiskt, men sådana har han numera på sig på natten. En liten BH-liknande top med insydda golfbollar som ska tvinga honom att sova på andra sidor av kroppen än ryggen.
 
Han snarkar, rejält. Dessvärre får han då apné, andningsuppehåll. Har lyssnat på honom många gånger och det är plågsamt att höra. Först blir det tyst, ingen andning, sedan kommer ett andetag som från någon som kommer upp över vattenytan i sista sekunden. Förmodligen är det just vad han gör. Han har använt en sådan här bolltop ett antal veckor nu, och visst händer det att han ligger på sidan och snarkar, men jag tror det är sällan. Han märker själv att han blir piggare. Så den här nya ska följa med upp till stugan och bo där. Bättre ha en på båda ställena än glömma den.
 
 
Bollarna sitter vid skuldrorna, där de känns mest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0